Sofia har satt ihop fyra nya recept anpassade för matlagningen efter pulkabacken eller en dag på fjället. Oavsett om ni lagar all mat i förväg eller när ni kommit hem så passar vårt kött utmärkt för att fylla på med energi efter en lång och härlig dag utomhus  smaklig måltid!
 

TILL RECEPT

Kampanj på lamm-, get- & fårfärs!

Just nu har vi ett begränsat antal frysta fårfärsboxar till kampanjpris med 15% rabatt! Dessutom kan du passa på att prova ett eller flera paket (450 g) av vår fina fårfärs som enskild produkt, också till kampanjpris. Först till kvarn!
 

TILL KAMPANJEN

Gröna gårdar  Pling

Vi har inlett ett samarbete med cykeltransportföretaget Pling som kommer att utföra mindre transporter till restauranger och butiker i centrala Göteborg. Vår förhoppning är att vi under året även skall kunna erbjuda hemleveranser av våra produkter i Göteborg – trampa på!

Var hämtar jag mitt kött och vad kostar det egentligen?

När du betalar i kassan kan du få två fraktalternativ – hämta på ett utlämningsställe eller hemleverans (Stockholm). Att hämta sin leverans själv är gratis för order över 4 kg men hemleveransen kostar från 195 kr. Se listan nedan för att hitta ditt närmsta utlämningsställe.

 

TILL LISTAN

De senaste inläggen från @gronagardar på Instagram. Gilla oss för att få de senaste nyheterma & recepten.

<

Senaste nyheterna i din inkorg? 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste recepten, erbjudandena och nyheterna!