˜Fri frakt vid köp över 1 800 kr
(4.4 på Googles recensioner
]Säker leverans i kyl- & frysbil
˜Fri frakt vid köp över 1 800 kr
(4.4 på Googles recensioner
]Säker leverans i kyl- & frysbil
RECEPT & TIPS

4 goda korvtoppings

En enklare middag än korv med bröd är svår att hitta och är en smidig lunch att plocka med sig på sportlovsutflykten. Innan ni ger er ut på jakt efter en grillplats vill vi tipsa om 4 supergoda toppings som får ketchup, senap och rostad lök att fullständigt blekna!

Fördjupa dina kunskaper

Passa på att fördjupa dina köttkunskaper med våra tillagningstips hur man kokar, steker, ugnsbakar eller helgrillar kött. Det ger dig en bättre start inför din matlagning. Lycka till!

 

TILLAGNINGSTIPS

Vad skall vi äta idag?

Vi har nu skapat en tydligare receptavdelning i vår webbshop. Här har vi samlat alla våra uppskattade recept från våra guider till våra köttboxar. Vi kommer fylla på med nya recept om nöt-, lamm-, får-, kyckling-, och griskött. Bon Appétit!

 

RECEPT

TILLAGNINGSTIPS FÖR GRIS-, KYCKLING-, FÅR-, LAMM- OCH NÖTDETALJER

KÖTTSKOLA FÖR GRIS-, KYCKLING-, FÅR-, LAMM- OCH NÖTDETALJER

Recept & tips

Hitta recept, inspiration och tips för din tillagning av vårt nöt-, lamm-, kyckling- samt griskött. Omtyckta receptklassiker varvas med nya favoriter och specifika tips för de olika detaljerna.


RECEPT FÖR VARDAG OCH FEST

 

Handla vårt ekologiska kött
Handla ekologiskt hängmörat gräsbeteskött från nöt och lamm samt ekologisk kyckling och griskött av högsta kvalitet. Plocka själv ihop din favoritblandning eller välj någon av våra färdigkomponerade köttboxar i olika storlekar.