Det är insidan som räknas!
En av de viktigaste nycklarna till en perfekt tillagad köttbit är att hålla stenkoll på innertemperaturen. Det kan tyckas petigt med ett par grader hit eller dit men det gör enorm skillnad för resultatet! Ha vår guide redo nästa gång du ska laga kött och upplev skillnaden.
Passa på att fördjupa dina köttkunskaper med våra tillagningstips hur man kokar, steker, ugnsbakar eller helgrillar kött. Det ger dig en bättre start inför din matlagning. Lycka till!
Vi har nu skapat en tydligare receptavdelning i vår webbshop. Här har vi samlat alla våra uppskattade recept från våra guider till våra köttboxar. Vi kommer fylla på med nya recept om nöt-, lamm-, får-, kyckling-, och griskött. Bon Appétit!
TILLAGNINGSTIPS FÖR GRIS-, KYCKLING-, FÅR-, LAMM- OCH NÖTDETALJER
KÖTTSKOLA FÖR GRIS-, KYCKLING-, FÅR-, LAMM- OCH NÖTDETALJER
RECEPT FÖR VARDAG OCH FEST