HANDLA

iFraktfri leverans över 500 kr till utlämningsställe, över 3 500 kr vid hemleverans (Gbg + Sthlm).

 


 

ö
 

Vår vinterbox är kommen

 

 Ur mörkret träder åter vintern och vi har komponerat en säsongsanpassad köttbox för att inspirera till värmande matlagning. Med vår Vinterbox kan du laga mysiga och rykande middagar som matchar röda kinder efter en frostig promenad eller fartfylld dag i pulkabacken. Dessutom kan vinterboxen förgylla både julbord och nyårshelg. 

 

 

 

 

VINTERBOX

 

 

FÄRDIGA BOXAR AV GRIS, KYCKLING, LAMM ELLER NÖT

Veckans lammkött kommer från:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Nyhet, kalvkött.
 NYHET! På grund av sommarens torka och brist vinterfoder kan vi nu erbjuda något vi annars aldrig gör, nämligen: en kalvdetaljbox, en kalvfärsbox och buljonbox (kalv). Vårt kalvkött är precis som allt vårt andra nötkött både smakrikt, ekologiskt och förstås gräsbetat.

 

 

 


Fraktfri leverans vid köp över 500 kr

Om du beställer varor för över 500 kr bjuder vi på leveransen till valfritt utlämningsställe. Vill du ha dina varor hemlevererade (Gbg+Sthlm) är det fraktfritt över 3 500 kr.

ORGAN & BEN AV GRIS, KYCKLING, LAMM ELLER NÖT

Handla ekologiskt hängmörat kött

Plocka själv ihop din favoritblandning av våra ekologiska och hängmörade detaljer samt färs, ben och organ eller välj någon av våra färdigkomponerade köttlådor i olika storlekar. Vi levererar i hela Västra Götaland, Stockholm samt Malmö. Nedan hittar du den fullständiga listan över våra utlämningsställen samt de områden där vi har hemleverans.
 

TILL LISTAN

Veckans nötkött kommer från: