Dela gärna annonsen

Vi söker en digital marknadsförare

Har du kommit hit är du antagligen intresserad av att söka en tjänst hos oss. Du har förhoppningsvis också förstått att vi vill satsa på att utveckla vår kommunikation och marknadsföring. Bra! Det är precis det vi vill. Ditt jobb är att ta våra befintliga marknadsaktiviteter sätta din egen prägel och kunskap på hur vi formar vårt budskap framåt och genom det hjälpa oss växa.

Dina arbetsuppgifter kommer till en början vara att skapa nyhetsbrev och annat kommunikativt material, arbeta med produktlanseringar (vilket inkluderar att ta bilder, skapa säljande texter och kommunikation kring produkten), digital annonsering och optimering av användarupplevelsen på gronagardar.se

Rollen innebär också att du är ansvarig för utformandet av kommunikationsplaner och vår marknadsstrategi. Du kommer att börja jobba med våra reda satta planer och förväntas sedan utveckla och förädla dem. Rollen innebär också ett ansvar för att för våra marknadsföringssamarbeten med externa företag och influencers, samt organisera olika marknadsföringsaktiviteter såsom mässor och kundevents. Vi är ett litet företag på tillväxt vilket innebär att din roll samt dina arbets- och ansvarsuppgifter kommer att utvecklas med oss.

Som person är du prestigelös och trivs i en roll där du samarbetar med andra. Du är strukturerad och van vid att arbeta fokuserat med många olika typer av arbetsuppgifter. Du är en kreativ person men har samtidigt ett strategiskt affärsmässigt tänk som underbygger dina val. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vi söker dig som har:

 • Kunskap om hur du skapar säljande kommunikation som ökar vår kundbas, som till exempel kampanjer och produktlanseringar.
 • Erfarenhet om hur effektiv digital annonsering utformas för att skapa försäljning och attrahera nya kunder.
 • Känsla för grafisk form och kunskap om hur du utformar och uppdaterar en attraktiv handelsplats online.
 • Relevant eftergymnasial utbildning. 
 • Förmåga att komponera säljande bilder och uttrycker dig väl i skrift.
 • Kunskap om marknadsföring och kommunikation i Omnichannel.
 • Tidigare erfarenhet inom kommunikation och marknadsföring.
 • Goda kunskaper i InDesign och Photoshop samt digitala verktyg.

Meriterande är:
 • Om du arbetat i dagligvaruhandel / livsmedelsbranschen.
 • Har ett stort mat- eller matlagningsintresse.
 • Har kunskap om att skapa rörligt material.
 • Kunskap om sökordsoptimering och digital analys.
 • Har arbetat med varumärken inom FMCG.


Intervjuer kommer att ske under augusti 2020, tjänsten utgår från vårt kontor i Göteborg (Lindholmsvägen 4) och tillsätts därefter så fort vi hittat rätt kandidat.

Kreativ

Du är duktig på att skapa relevant och engagerande innehåll i våra marknadskanaler. Du gillar vårt fokus på digital marknadsföring och sociala medier och kan använda dem för öka vår kund- och följarbas.

Strategisk

Det är naturligt för dig att tänka ett extra steg, planera ditt arbete självständigt, följa upp det mot våra kommunikationsmål och föreslå förbättringar.

Lättförstådd

Vår utmaning har alltid varit att vi har för mycket att säga, för många värdeskapande detaljer i produkterna och för mycket information. Du är duktig på att skapa tydliga, säljande budskap och kommunicera våra mervärden på ett lättförståeligt och intressant sätt utan att de förlorar sin mening.

Skicka in din ansökan redan idag!

Mejla din ansökan till: jobb@gronagardar.se 
(märk mejlet med: Digital marknadsförare)

Ansökan ska innehålla ditt CV plus en kort text om vem du är och varför du söker tjänsten samt portfolio. Intervjuer sker under augusti 2020 tillträde av tjänsten kommer därefter ske så fort vi hittat rätt kandidat. Vi stänger ansökan fredag 31 juli.

För mer information och frågor kontakta:

Märta Jansdotter
Mejl: marta@gronagardar.se
Mobil: 0702–18 57 67