Förtydligande rörande våra produkter och verksamhet med anledning av Covid-19


Gröna gårdar har som livsmedelsproducent väldigt strikta regler och rutiner kring vårt arbete med hygien, virusutbrott eller inte. Enligt Livsmedelsverket finns det heller inget som tyder på att smitta sker via livsmedel eller vatten.

Utöver våra egna hygienrutiner så följer vi och våra transportörer händelseutvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer noggrant och det viktigaste just nu är att personer i karantän kontaktar vår kundservice minst två arbetsdagar innan sin bokade hemleverans, så att vi kan informera vår transportör. Vidare har vår transportör från och med 12 mars 2020 beslutat att hemleveranserna inte längre ska signeras, för att undvika smittspridning.

Om det är något vi kommer behöva informera våra kunder om framöver gör vi detta via mailutskick, våra nyhetsbrev samt denna sida.
 

«Ta det försiktigt och ta hand om varandra! 

Uppdaterat: 2020–03–12
 Läs mer från Livsmedelsverkets information:

https://www.livsmedelsverket.se/matvanor-halsa--miljo/sjukdomar-allergier-och-halsa/utbrott

Läs mer från Folkhälsomyndighetens information:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/smittsamma-sjukdomar/coronavirus/fragor-och-svar-om-nytt-coronavirus/Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på 0522-65 01 77 eller info@gronagardar.se.

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV