Grillad entrecôte med mango- och rabarbersalsa
        
          Detta är en härligt somrig rätt att bjuda sina vänner och bekanta på. Salsan passar lika bra till kyckling som till nötkött.        
        
        
        
          Du behöver
- 800 g 
skivad entrecôte
 Salt och svartpeppar
Mango- och rabarbersalsa- 2 st 
mogna mangofrukter
 - 1 st 
rabarberstjälk
 - 1 st 
röd chili
 
         
        
          Gör så här
          
- Skala mangon och skär den i bitar. 
 - Skala rabarbern, gör tre snitt rakt igenom i längdriktningen och skär sedan i tunna skivor så får du finhackad rabarber.
 - Rensa chilin från frön och hacka fint. 
 - Finhacka rödlöken och dela körsbärstomaterna.
 - Blanda mango, rabarber, chili, rödlök och tomater i en skål.
 - Tvätta limen och riv ned zesten (det yttersta gröna av skalet) ned i skålen. Dela limen och pressa ned saften. Häll över oljan och klipp ned all koriander i salsan. Vänd runt.
 - Grilla entrecôten till önskad stekgrad och servera tillsammans med salsan och en grön sallad.
 - Klart att avnjutas!