Gruvkorvspanna
Superhärlig och enkel panna gjord på vår Gruvkorv, serveras med svartris och senapssås!
I samarbete med: Cecilia Folkesson
Du behöver
- 2 st
gruvkorv
- 2 st
schalottenlökar
- 2 st
klyftor vitlök
Smör/olja att steka i
- 1 pkt
grönkål
- 1 pkt
cocktailtomater
- 1 pkt
limabönor
Gör så här
- Koka svartris, quinoa eller mathavre.
- Skölj och sila bönorna. (Du kan använda de bönor du gillar/har hemma.)
- Skär Gruvkorven i bitar och stek i smör eller olja tills de fått lite färg. Ta ur korven ur stekpannan.
- Finhacka lök och vitlök och fräs i smör/olja, i med grönkålen och slå på en skvätt äppelcidervinäger. Stek tills kålen blivit mjuk.
- I med korven, tomater och bönor i stekpannan, stek tills allt blivit varmt.
- Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
- Rör ihop senapssåsen.