˜Fri frakt vid köp över 1 800 kr
(4.4 på Googles recensioner
]Säker leverans i kyl- & frysbil
˜Fri frakt vid köp över 1 800 kr
(4.4 på Googles recensioner
]Säker leverans i kyl- & frysbil

Pepparstekt rostbiff

Ett härligt recept på rostbiff i ugn som kan serveras både varm eller kall. Passar fint till kalla och varma sallader eller som smörgåspålägg i en matig macka.
90 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 800 g

    rostbiff, innanlår eller fransyska

  • 1,5 tsk

    salt

  • 1 tsk

    svartpeppar (grovmald)

  • 0,5 tsk

    rosépeppar (krossad / mald)

  • 0,5 tsk

    cayennepeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 125°.
  2. Blanda alla kryddor och gnid in köttet ordentligt.
  3. Lägg rostbiffen i en ugnsfast form och ugnsstek i ca 1,5 timme eller tills innertemperaturen är: rosa – 60° eller 58° –rosa-röd.
  4. Låt steken vila en stund under tillexempel en bit smörpapper innan du skär upp den.
  5. Skiva och servera direkt eller servera kall dagen därpå.
DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV