Var hittar du vår kött?

Det finns flera olika sätt att köpa vårt kött. Men oavsett om du beställer en köttbox direkt från vår hemsida eller köper en styckvis detalj från någon av de butiker vi samarbetar med så är det samma höga kvalitet. Däremot skiljer sig de olika inköpsställena något åt.

Webshop och utlämningsställen
Genom att beställa en köttbox via vår hemsida har du möjlighet att få en spännande blandning av detaljer från hela djuret. Vi har ett grundsortiment bestående av vår Nötbox, Färsbox, Lammbox och Detaljboxen men efter säsong eller tillagningsmetod har vi också ett begränsat antal specialboxar. Nedan hittar du alla våra nuvarande utlämningsställen. Leveransdatum för respektive utlämningsställe ser du endast i kassan när du checkar ut. Om du inte hittar något datum för det utlämningsställe närmast dig kan det bero på att kan vara fullbokat. Om du har frågor rörande leveransdatum kontakta Sofia eller någon av oss andra via vår chatt (dyker upp när vi finns tillgängliga).


Butiker
Vårt kött finns tillgängligt i ett 20-tal av ICA och Hemköps butiker i västra Sverige samt Stockholm. Om du vill testa styckvisa detaljer eller komplettera med lite extra färs hittar du alla aktuella butiker där vårt kött säljs nedan.Saknar du din favoritbutik i listan? Hör av dig till Daniel så kontaktar han dem!

 • Lista: Våra butiker

  Göteborg
  ICA Focus Göteborg
  ICA MAXI, Högsbo
  ICA MAXI, Göteborg (Grafiska vägen)
  ICA Supermarket, Rosenlund
  Hemköp, Stigbergstorget
  Lilla saluhallen Torslanda
  John Karlsson Kött & Chark, Munkebäck
  Fram Ekolivs, Södra Allégatan
  Fram Ekolivs, Nordenskiöldsgatan
  Unossons Charkuteri, Floda

  Stockholm
  Papilles Ost & Chark, Odenvägen 58
  Fällmans Kött (Grossist)
  Bergfalk AB (Grossist)
  Cajsa Warg,  Renstiernas gata 20
  Eat - Ekoaffären, Tegnergatan 3
  Dennis Kött och Charkuteri, Spånga Torgväg 10, Spånga

  Hönö
  Ica Supermarket Hönö

  Kungsbacka
  ICA Kronan Kungsmässan, Kungsbacka

  Kungälv
  Bäcks Lanthandel, Romelanda

  Landvetter
  ICA Kvantum, Landvetter

  Orust
  ICA Supermarket Pärlan, Henån
  Stillingsöns handel

  Uddevalla
  ICA Supermarket (Spara), Uddevalla

  Vallda
  ICA Supermarket Oasen, Vallda

  Åkersberga
  ICA Kvantum, Åkersberga

   


Restauranger och storkök
Om du vill vara säker på att du serveras ett kött med hög kvalitet även när du äter ute så presenterar vi listan nedan vilka restauranger och storkök vi levererar vårt kött till. Fråga även gärna på restaurangen om du vill vara på den säkra sidan. Saknar du din favoritrestaurang i listan? Hör av dig till Daniel så kontaktar han dem!


Gårdar
Om du vill vara säker på att köttet i din box kommer från en specifik uppfödare kan du i enskilda fall göra din beställning direkt från uppfödaren. Beställningen sker i dessa fall direkt från uppfödaren och boxen hämtas ut och betalas på den gård du beställt ifrån. Denna beställningsform ger det kortaste ledet mellan dig som kund och uppfödaren, men tänk på att det kan innebära en något längre beställningstid. Observera även att det endast är på de gårdar som har en grön köpsymbol under presentationen som detta alternativ är möjligt. Beställning sker då via den mejladress eller det telefonnummer som finns i faktarutan till respektive uppfödares intervju.

Våra gårdar