Var hittar du vårt kött?

Det finns flera olika sätt att köpa vårt kött. Men oavsett om du beställer en köttbox direkt från vår hemsida eller köper en styckvis detalj från någon av de butiker vi samarbetar med så är det samma höga kvalitet. Däremot skiljer sig de olika inköpsställena något åt.

Kan jag få leverans där jag bor?
I dagsläget levererar vi till ett antal utlämningsställen i södra Sverige. Nedan hittar du den fullständiga listan över våra utlämningsställen. Leveransdatum för respektive utlämningsställe ser du endast i kassan när du checkar ut.

Har du tips på nya utlämningsställen i närheten av där du bor? Kontakta oss på info@gronagardar.se eller genom vår chat.


BÖRJA HANDLA

 


Hemleverans
I dagsläget erbjuder vi hemleverans i stora delar av södra Sverige och nu även i Umeå. Det bästa sättet att se om du kan få hemleverans i ditt område är dock att fylla i ditt postnummer på vår startsida eller i kassan vid beställning. Kommer "Hemleverans" upp som alternativ är detta möjligt.

 

Butiker
Vårt kött finns tillgängligt i ett 20-tal av ICA, Coop och Hemköps butiker i västra Sverige samt Stockholm. Om du vill testa styckvisa detaljer eller komplettera med lite extra färs hittar du alla aktuella butiker där vårt kött säljs nedan. Saknar du din favoritbutik i listan? Hör av dig till Johanna.
 

 • Lista: Våra butiker

  Göteborgsområdet
  Fram Ekolivs, Södra Allégatan 2
  Hemköp Stigbergstorget, Stigbergstorget 6
  ICA Focus Göteborg, Åvägen 42
  ICA Maxi Högsbo, Lona Knapes Gata, Västra Frölunda
  ICA Maxi Göteborg, Grafiska Vägen 16
  John Karlsson Kött & Chark, Björcksgatan 51
  Stora Coop, Hantverksvägen 2, Sisjön
  Coop Avenyn, Kungsportsavenyn 26
  ICA Nära Nya Varvet, Starbåtsgatan 1

  Stockholmsområdet
  Bistro Gasklockan, Fågelhundgatan 28
  ROT NK Saluhall, Hamngatan 18-20
  Ica Supermarket Täby, Bergstorpsvägen 45B
  ROT butik & kök, Renstiernas gata 20
  Cajsa Warg, St Eriksplan 2
  Papilles Ost & Chark, Odenvägen 58, Lidingö
  ICA Kvantum Liljeholmen, Liljeholmstorget 3

  Jönköping
  Blåhed Gastronomi, Trädgårdsgatan 9

  Kungsbacka
  ICA Kronan Kungsmässan, Varlagård 16

  Kungälv
  Coop Kongahälla, Älvebacken 7

  Landvetter
  ICA Kvantum Landvetter, Brattåsvägen 3

  Orust
  ICA Supermarket Pärlan, Hamntorget, Henån

  Stora Höga
  Hemköp Stora Höga, Selins väg 6

  Uddevalla
  ICA Supermarket Spara, Odengatan 3

  Uppsala
  ICA Torgkassen i Kvarnegallerian, Vaksalagatan 30

   

 

Restauranger
Om du vill vara säker på att du serveras ett kött med hög kvalitet även när du äter ute så presenterar vi listan nedan vilka restauranger vi levererar vårt kött till. Fråga även gärna på restaurangen om du vill vara på den säkra sidan. Saknar du din favoritrestaurang i listan? Hör av dig till Johanna så kontaktar han dem!

 


Gårdar
Om du vill vara säker på att köttet i din box kommer från en specifik uppfödare kan du i vissa fall göra din beställning direkt från uppfödaren. Beställningen sker då direkt från uppfödaren och boxen hämtas oftast ut och betalas på den gård du beställt ifrån (om ingen annan information anges från uppfödaren). Denna beställningsform ger det kortaste ledet mellan dig som kund och uppfödaren, men tänk på att det kan innebära en något längre beställningstid. Observera även att det endast är på de gårdar som har en grön köpsymbol under presentationen som detta alternativ är möjligt. Beställning sker då via den mejladress eller det telefonnummer som finns i faktarutan till respektive uppfödares intervju.

Våra gårdar

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV