Var hittar du vårt kött?

Det finns flera olika sätt att köpa vårt kött. Men oavsett om du beställer en köttbox direkt från vår hemsida eller köper en styckvis detalj från någon av de butiker vi samarbetar med så är det samma höga kvalitet. Däremot skiljer sig de olika inköpsställena något åt.

Kan jag få leverans där jag bor?
I dagsläget levererar vi till ett antal utlämningsställen i Götaland och Svealand. Nedan hittar du den fullständiga listan över våra utlämningsställen. Leveransdatum för respektive utlämningsställe ser du endast i kassan när du checkar ut.

Om du har tips på nya utlämningsställen i närheten av där du bor, kontakta då Johanna via mejl eller vår chat.

 


Hemleverans
I dagsläget erbjuder vi hemleverans i stora delar av Stockholm på torsdagar varje vecka. I Stor-göteborg erbjuder vi nu också hemleverans på söndagar varje vecka. Se kartan nedan för att få en uppfattning om du kan få hemleverans till ditt område.
Det bästa sättet att se om du kan få hemleverans i ditt område (både i Stockholm och Stor-göteborg) är att fylla i ditt postnummer i kassan vid beställning. Kommer "Hemleverans" upp som alternativ är detta möjligt.

 


 

Butiker
Vårt kött finns tillgängligt i ett 20-tal av ICA, Coop och Hemköps butiker i västra Sverige samt Stockholm. Om du vill testa styckvisa detaljer eller komplettera med lite extra färs hittar du alla aktuella butiker där vårt kött säljs nedan. Saknar du din favoritbutik i listan? Hör av dig till Daniel så kontaktar han dem!

 • Lista: Våra butiker

  Bohus Björkö
  ICA Nära Björkö

  Göteborg
  Fram Ekolivs, Södra Allégatan
  Fram Ekolivs, Nordenskiöldsgatan
  Hemköp, Stigbergstorget
  ICA Focus Göteborg
  ICA Maxi Högsbo
  ICA Maxi Göteborg (Grafiska vägen)
  ICA Supermarket Rosenlund
  John Karlsson Kött & Chark, Munkebäck

  Kungsbacka
  ICA Kronan Kungsmässan, Kungsbacka

  Kungälv
  Bäcks Lanthandel, Romelanda

  Landvetter
  ICA Kvantum Landvetter


  Mölndal
  Hemköp Mölndal Centrum

  Orust
  ICA Supermarket Pärlan, Henån
  Stillingsöns handel, Stillingsön

  Stockholm
  AG:s kötthandel, Kronobergsgatan 37
  Cajsa Warg, Renstiernas gata 20
  Cajsa Warg, Torsgatan 37
  Dennis kött & charkuteri, Spånga torgväg, Spånga
  Gourmet Food (Grossist)
  Papilles Ost & Chark, Odenvägen 58, Lidingö

  Uddevalla
  ICA Supermarket Spara

  Vallda
  ICA Supermarket Oasen


Restauranger
Om du vill vara säker på att du serveras ett kött med hög kvalitet även när du äter ute så presenterar vi listan nedan vilka restauranger vi levererar vårt kött till. Fråga även gärna på restaurangen om du vill vara på den säkra sidan. Saknar du din favoritrestaurang i listan? Hör av dig till Daniel så kontaktar han dem!


Gårdar
Om du vill vara säker på att köttet i din box kommer från en specifik uppfödare kan du i enskilda fall göra din beställning direkt från uppfödaren. Beställningen sker i dessa fall direkt från uppfödaren och boxen hämtas oftast ut och betalas på den gård du beställt ifrån (om ingen annan information anges från uppfödaren). Denna beställningsform ger det kortaste ledet mellan dig som kund och uppfödaren, men tänk på att det kan innebära en något längre beställningstid. Observera även att det endast är på de gårdar som har en grön köpsymbol under presentationen som detta alternativ är möjligt. Beställning sker då via den mejladress eller det telefonnummer som finns i faktarutan till respektive uppfödares intervju.

Våra gårdar

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV