Kontakta oss

Vill du få svar på en fråga eller hjälp med att beställa? Du kan kontakta oss via mail, Facebook eller telefon. Rör ditt ärende reklamation? Bifoga bilder eller länkar eller ha gärna till hands förpckningsinformation eller  kvitton som förenklar kommunikationen. Tack!

  Ring
Mån–fre 09.30–17.00
  Chatta
Öppnas automatiskt
Vår chatt öppnas automatiskt på alla sidor när vi finns tillgängliga.
  Mejla
För personliga mailadresser för oss på Gröna gårdar se nedan.
  Besök
Lindholmsvägen 4, Göteborg
Märta Jansdotter
VD (Presskontakt, föreläsningar och tillförsel av lamm)
Cecilia Nordfeldt
Verksamhetschef
Daniel Vilén
Försäljningsansvarig för butik, restaurang och storkök
Pär Rahmqvist
Kommunikatör & tf. försäljningsansvarig för e-handel
Carina Mellgren
Ekonomi (fakturafrågor)
Jan Karlsson
Grundare (studiebesök och uppfödning)
Johan Stegard
Tillförsel och avräkning av nöt
Jimmy Ekström
Styckare
Glen Paulsen
Styckare
Benny Trogen
Styckare

Gräsbetat kött, vad är det?

Det är inte helt lätt veta eller se skillnaden mellan kött från djur som fötts upp på gräs och örter och kött från djur som födds upp konventionellt. Läs mer om hur allt hänger ihop, från jord till bord, i vår nöt- och lammproduktion.

 

LÄS MER