För butik & restaurang

Söker du ett KRAV-märkt, gräsbetat kvalitetskött med fullständigt ursprung till butik, restaurang eller storkök? Förutom vår e-handel arbetar vi med ett antal butiker, restauranger och storkök i Västsverige och Stockholmsområdet. Vi har både ett butikssortiment och ett storköks- och restaurangsortiment som vi kan skräddarsy efter dina behov för att vi tillsammans skall kunna göra vi vårt samarbete till en lönsam affär.

Kontakt

Kontakta Daniel om du vill är intresserad av att köpa vårt kött till butik, restaurang eller storkök eller vill få prisuppgifter för din verksamhet.

Daniel Vilén, säljare

Mejl: daniel@gronagardar.se
Telefon: 0722–11 99 88

Butiksortiment 
Vi erbjuder ett fullsortiment av styckdetaljer av nöt-och lammkött. Alla hela detaljer är märkta med fullständigt ursprung. Uppfödare, gård, ras, kön och ålder står direkt på etiketten.
 Restaurang  och storkök
Vi erbjuder ett fullsortiment  och styckar gärna enligt önskemål. För storkök har vi ett anpassat tärnat och strimlat sortiment.
 KRAV-certifikat

Här kan du ladda ner det senaste KRAV-certifikatet för Gröna gårdar:

Certifikat för produktionen på vårt styckeri, Kuröd Uddevalla

 Marknadsföringsmaterial

Behöver du redan tryckt material så som broshyrer, affischer, hyllvippor eller annat displaymaterial kontakta då Daniel så skickar han det till dig. Om du beöver mer markandföringsmaterial så som vår logotyp och bilder med mera kan du ladda ner detta under Press.